TFM-Afslankmethode is ontwikkeld voor vrouwen. TFM staat voor Thermo Fysische Methode. Het uitvoeren van oefeningen op de speciaal ontwikkelde oefenbanken die geplaatst zijn onder een infrarood warmte paneel zorgen ervoor dat al na slechts enkele sessies resultaat voelbaar is. Je lichaam voelt sterker, steviger, soepeler en fitter.

  • Oefensessies onder een infrarood warmte paneel
  • Voedingsbesprekingen
  • Regelmatig meten en wegen

De oefensessies worden grotendeels liggend uitgevoerd onder een infrarood warmtepaneel. Infrarood heeft een helende werking op gewrichts-/spierklachten en zorgt ervoor dat je sneller in de vetverbrandingszone komt.

De uit te voeren oefeningen zijn gericht op de vrouwelijke probleemzones en het programma wordt aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de cursiste. Dit maakt de methode heel toegankelijk.

Iedereen is anders en heeft andere doelen.

De warmte zorgt voor vetverbranding, afvoer van afvalstoffen, soepele spieren en minder spier/gewrichtspijn.

 

Met alle verleidingen om ons heen is het niet altijd gemakkelijk, toch maakt een gezond voedingspatroon bij het afvallen het verschil. En zelfs al hoef je niet af te vallen, een gezonde levensstijl is van belang voor een goede gezondheid. Er zijn heel veel verschillende dieet/voedingsgoeroes. Het is zaak een voedingspatroon te vinden dat bij jou past.

 

De volgende adviezen gaan op voor alle diëten:

Regelmaat, variatie, alles met mate, minder zout, minder suiker, niet te vet, veel groente en fruit.